Stratenmaker


Voor onderhoud of aanleg van (nieuwe) wegen moet je bij Zuyd Infra zijn. Niet alleen de wegenbouw valt onder onze werkzaamheden, ook grond- en waterbouw valt onder deze tak van civiele techniek. Veel van onze projecten realiseren we in opdracht van het rijk, de gemeente of provincie en het waterschap. Toch kunnen we ook veel particuliere klanten tot onze klantenkring rekenen. Opritten, oprijlanen, ruimtes rondom het zwembad of een tuin met aangelegde paden zoals sierbestrating, niets is voor ons te moeilijk of te ingewikkeld. Dankzij de vele vernieuwingen van onze machines zijn wij in staat om mechanisch te straten.

Solliciteren

Wil jij aan de slag als stratenmaker voor het meest moderne bestratingsbedrijf in de regio?

Bestrating als finishing touch


Asfalteren is natuurlijk een manier om uw erf te verharden, maar uw erf laten bestraten door een stratenmaker  is vele malen mooier en effectiever. Asfalt wordt in de zomer ontzettend warm, terwijl klinkers niet zo’n hoge temperatuur krijgen. De afwatering bij klinkers is ook veel beter dan bij asfalt en een voordeel is dat wij mechanisch kunnen leggen. Dit is minder arbeidsintensief en gaat een stuk sneller dan het handmatig leggen. De modellen van de klinkers zijn de laatste jaren ook gemoderniseerd en bestaan in allerlei vormen en kleuren, zodat u een prachtig resultaat krijgt.

SOLLICITEREN

Machinaal straten


Onze tijdwinst halen wij uit het minder inzetten van manuren door het gebruik van een mechanische straat machine in plaats van het handmatig leggen van de bestrating door stratenmaker. Voor zeer grote projecten zoals hele straten, parkeerplaatsen of de ruimte in een shoppingcentre zoals de Outlet in Roermond, kunnen wij deze machine inzetten, zo tijdwinst boeken en de klant blij maken met een lagere factuur doordat er minder manuren aan te pas komen. Efficiëntie, een goede planning en goed materieel zijn nodig om ons streven, een project zo snel mogelijk opleveren, waar te kunnen maken. Kijk op onze website www.zuydinfra.nl voor andere projecten die wij al mochten realiseren.